CAM─░LERDE RAMAZAN TEM─░ZL─░─×─░

Y─▒l boyunca periyodik olarak cami ve mescitlerde temizlik ├žal─▒┼čmalar─▒ s├╝rd├╝ren Karatay Belediyesi, vatanda┼člar─▒n RamazanÔÇÖda ibadetlerini rahat bir ┼čekilde yapabilmeleri i├žin il├žede bulunan camilerde detayl─▒ temizlik ├žal─▒┼čmas─▒ ba┼člatt─▒

Karatay Belediyesi ├çevre Koruma ve Kontrol M├╝d├╝rl├╝─č├╝ ekipleri taraf─▒ndan y├╝r├╝t├╝len ├žal─▒┼čmalar kapsam─▒nda cami t├╝rbe ve mescitlerin bah├želeri y─▒kan─▒yor. Ramazan co┼čkusunun hissedildi─či Konya'da kutsal mek├ónlar─▒n temizli─či konusunda hassasiyetle ├žal─▒┼čt─▒klar─▒n─▒ kaydeden Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli rahat ve huzurlu bir Ramazan ay─▒ ge├žirilmesi i├žin t├╝m tedbirleri ald─▒klar─▒n─▒ belirtti. Kutsal mekanlar─▒n temizli─činin y─▒l boyunca devam etti─čini vurgulayan Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, Ramazan ay─▒n─▒n ├Ânemini g├Âz ├Ân├╝nde bulundurarak camilerde temizlik ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒n artt─▒r─▒ld─▒─č─▒n─▒ bildirdi. Ba┼čkan Han├žerli, "Karatay─▒m─▒z hepimizin ya┼čad─▒─č─▒ kocaman bir ev asl─▒nda, bu bilin├žle biz belediye olarak il├žemizin en ├╝cra k├Â┼česinde dahi temizlenmemi┼č bir tek yer bile b─▒rakmamak i├žin ├žal─▒┼č─▒yoruz" dedi.  Karatay'─▒n d├Ârt bir yan─▒nda 24 saat etkin bir ┼čekilde ├žal─▒┼čt─▒klar─▒n─▒ dile getiren Ba┼čkan Han├žerli, "Ramazan ay─▒ dolay─▒s─▒yla temizlik ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒ daha da art─▒ran ekiplerimiz, vatanda┼č─▒n rahat bir nefes almas─▒n─▒ sa─čl─▒yor. Yaln─▒zca il├že merkezi de─čil Karatay'─▒n en ├╝cra mahallelerine kadar temizlik hizmeti veriliyor. ─░l├žedeki her mahalle rutin temizlik hizmetlerimizden yararlan─▒yor. Sadece ├ž├Âp konusunda de─čil, ├ževre d├╝zeni ve temizli─či hususunda da belediye ekiplerimiz b├╝y├╝k bir gayretle ├žal─▒┼čmaya devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Ba┼čkan Han├žerli, ├çevre Koruma ve Kontrol M├╝d├╝rl├╝─č├╝ ekiplerinin y─▒kama ├žal─▒┼čmalar─▒na cadde ve sokaklarda da detayl─▒ bir ┼čekilde devam etti─čini s├Âyledi.