BAMBA┼×KA B─░R KARATAY KONYALI'YA KUCAK A├çACAK

'BAMBA┼×KA B─░R KARATAY KONYALI'YA KUCAK A├çACAK'

Revizyon ─░mar Plan─▒ ├žal─▒┼čmalar─▒yla birlikte il├žede b├╝y├╝k de─či┼čimler ya┼čanaca─č─▒n─▒ s├Âyleyen Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, "3-4 sene i├žerisinde bamba┼čka bir Karatay Konyal─▒'ya kucak a├žacak" dedi

Karatay ─░l├že Kaymakaml─▒─č─▒ ve Karatay Belediyesi taraf─▒ndan her ay ortakla┼ča d├╝zenlenen Muhtarlar Toplant─▒s─▒ Aziziye K├╝lt├╝r Merkezi'nde ger├žekle┼čti. Toplant─▒ya Karatay Kaymakam─▒ Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, Karatay'daki m├╝lki erkan ve ├žok say─▒da Muhtar kat─▒ld─▒. Muhtarlar─▒n ┼čikayet talep ve ├Ânerilerini dinlemek amac─▒yla bu toplant─▒lar─▒ d├╝zenliyoruz diyen Karatay Kaymakam─▒ Abdullah Selim Parlar, Muhtarlar─▒n mahalle ile ilgili isteklerini iletmelerini sa─člayacak yeni bir ileti┼čim kanal─▒ olan bu toplant─▒larla, amaca ula┼čabilmek i├žin muhtarlar─▒m─▒z─▒n da temsil ettikleri mahallelerin sorunlar─▒na ve taleplerine hakim olmas─▒ gerekti─čini ve halk─▒m─▒z─▒n istek, ┼čikayet ve ├Ânerilerini do─črudan iletebilmelerine imkan sa─članmas─▒n─▒ hedeflediklerini belirtti.

Ramazan'da vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n evlerine misafir oluyoruz

Muhtarlara her zaman b├╝y├╝k ├Ânem verdiklerini belirten Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli ise, "Muhtarlar─▒m─▒z bizim i├žin her zaman ├žok ├Ânemli. Bu makamlarda olmam─▒z─▒n as─▒l amac─▒ Karatay'a hizmet etmek, Karatay'─▒ geli┼čtirmek, kalk─▒nd─▒rmakt─▒r. Temel hedefimiz burada ya┼čayan b├╝t├╝n insanlara kaliteli hizmet sunmakt─▒r. Bu hizmeti sunarken muhtarlar─▒m─▒z temsil ettikleri mahallenin, b├Âlgenin sorunlar─▒n─▒ bize ileterek, halkla bizler aras─▒nda ├Ânemli bir k├Âpr├╝ g├Ârevi g├Ârmektedirler. Buda muhtarlar─▒m─▒z─▒n ne kadar ├Ânemli bir g├Ârev ├╝stlendi─čini ortaya koymaktad─▒r" dedi. Ramazan ay─▒n─▒n yard─▒mla┼čma ve dayan─▒┼čma ay─▒ oldu─čuna dikkat ├žeken Ba┼čkan Han├žerli, "Bu ayda hizmet ├╝retirken bir yandan da Ramazan ay─▒n─▒n iklimine uygun faaliyetler yapmaktay─▒z. Karatay Belediyesi olarak programlar─▒m─▒z─▒ yo─čun bir ┼čekilde s├╝rd├╝r├╝yoruz. Ramazan'da ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatanda┼člar─▒m─▒zla birlikte iftar─▒m─▒z─▒ a├ž─▒yoruz. Ger├žekten geliri ve kimsesi olmayan yard─▒ma muhta├ž olan insanlar─▒m─▒z var. Bunlar─▒n tespit edilmesinde ve yard─▒m yapacak olan hem┼čehrilerimize ve bizlere bilgi verilmesinde muhtarlar─▒m─▒za ├Ânemli g├Ârevler d├╝┼čmektedir" diye konu┼čtu. Belediyenin yat─▒r─▒m ├žal─▒┼čmalar─▒ hakk─▒nda bilgi veren Ba┼čkan Han├žerli, "Asfalt ve alt yap─▒ ├žal─▒┼čmalar─▒ h─▒zl─▒ bir ┼čekilde devam ediyor. ─░l├že genelinde bozuk yol b─▒rakmamak i├žin ekiplerimiz seferber olmu┼č durumda. Mahallelerimizi bayrama haz─▒r hale getirmeye ├žal─▒┼č─▒yoruz" ifadelerini kulland─▒. Revizyon ─░mar Plan─▒ ├žal─▒┼čmalar─▒ kapsam─▒nda s├╝rd├╝r├╝len ├žal─▒┼čmalar ile Karatay'─▒n kabu─čunu k─▒rd─▒─č─▒n─▒ dile getiren Ba┼čkan Han├žerli, '3-4 sene i├žerisinde bamba┼čka bir Karatay Konyal─▒'ya kucak a├žacak' dedi.