BA┼×KAN HAN├çERL─░'DEN PERSONELE ─░FTAR

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, BelediyeÔÇÖde ├žal─▒┼čan personele iftar yeme─či verdi

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, Meclis ├ťyelerinin de kat─▒l─▒m─▒yla hizmet binas─▒ yemekhanesinde personel ile bir araya geldi. D├╝zenlenen iftar program─▒na Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, BEM-B─░R-SEN Konya ┼×ube Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Recep Aydo─čdu, Belediye Meclis ├ťyeleri, Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒, daire m├╝d├╝rleri ve belediye ├žal─▒┼čanlar─▒ kat─▒ld─▒. ─░ftar yeme─či ├Âncesi k─▒sa bir konu┼čma yapan Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, KaratayÔÇÖa yap─▒lan hizmette bir ki┼činin de─čil herkesin eme─činin oldu─čunu s├Âyledi. Personele ├žal─▒┼čmalar─▒ndan dolay─▒ te┼čekk├╝r ederek t├╝m m├╝d├╝rl├╝klerin b├╝y├╝k bir ├Âzveri i├žerisinde hizmet sevdas─▒yla ├žal─▒┼čt─▒klar─▒n─▒ ifade eden Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, Ramazan ay─▒n─▒n kayna┼čma ve birle┼čme ay─▒ oldu─čuna dikkat ├žekti. Ba┼čkan Han├žerli, "Siz de─čerli Karatay Belediyesi personeli ve aileleriyle iftar yeme─činde bir araya gelmek beni ├žok mutlu etti. Siz k─▒ymetli personelimizle Belediye olarak ├žok ba┼čar─▒l─▒ i┼člere imza att─▒k ve atmaya devam edece─čiz. Sizlerin ba┼čar─▒s─▒ belediyemizin ba┼čar─▒s─▒d─▒r. Allah dirlik ve beraberli─čimizi bozmas─▒n. Biz Belediye olarak bir aileyiz. Karatay'da ya┼čanan b├╝t├╝n de─či┼čimlerde her belediyeci arkada┼č─▒m─▒n eme─či, y├╝re─či  var. Kendi ya─č─▒m─▒zla kavrulurken kimsenin yapamad─▒─č─▒ i┼čleri el birli─čiyle yap─▒yoruz. Allah sizlerle daha nice b├╝y├╝k ba┼čar─▒lara imza atmam─▒z─▒ nasip etsin" ifadelerini kulland─▒.

"Farkl─▒ bir belediyecilik yap─▒yoruz"

Ba┼čkan Han├žerli, T├╝rkiye genelinde fakl─▒ bir belediyecilik sergilediklerini dile getirerek, bir├žok ilke ve rekora imza att─▒klar─▒n─▒ s├Âyledi. Hz. MevlanaÔÇÖn─▒n diyar─▒nda tecr├╝beli bir y├Ânetimle hizmet verdiklerini vurgulayan Ba┼čkan Han├žerli, dar kadroyla ├žok iyi i┼čler yapman─▒n gayreti i├žerisinde olduklar─▒n─▒ belirtti. Ramazan ay─▒n─▒n birlik, beraberlik, kayna┼čma ve payla┼čma ay─▒ oldu─čunun alt─▒n─▒ ├žizen Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, Ramazan ay─▒nda zengin fakir g├Âzetilmeksizin vatanda┼člar─▒n evinde oru├žlar─▒n a├ž─▒larak birlik ve beraberli─čin peki┼čti─čini s├Âyledi. M├╝mk├╝n oldu─čunca ihtiya├ž sahipleri ve yard─▒ma muhta├ž vatanda┼člara el birli─či ile destek olmaya ├žal─▒┼čt─▒klar─▒n─▒ vurgulayan Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, "Veren el alan elden ├╝st├╝nd├╝r. Bizler veren el olmaya ├žal─▒┼č─▒yoruz" dedi.