KARATAY'DAN KORUMA ALTINDAK─░ ├çOCUKLARA ├ľZEL S─░NEMA ┼×├ľLEN─░

Karatay Belediyesi k├╝lt├╝rel aktiviteler kapsam─▒nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl─▒─č─▒na ba─čl─▒ koruma alt─▒ndaki ├žocuklara ├Âzel sinema g├Âsterimi yapt─▒

Karatay Belediyesi taraf─▒ndan bir al─▒┼čveri┼č merkezinde ger├žekle┼čtirilen sinema g├Âsterimi 300 ├žocu─čun kat─▒l─▒m─▒yla ger├žekle┼čtirildi. Koruma alt─▒ndaki ├žocuklar─▒n k├╝lt├╝rel anlamda zengin bir birikim ve sosyal etkinliklere kat─▒l─▒mlar─▒n─▒ sa─člamak amac─▒yla d├╝zenlenen sosyal aktiviteye ilgi olduk├ža yo─čundu. Programa Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kad─▒n Meclis ├ťyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl─▒─č─▒na ba─čl─▒ Yurt M├╝d├╝rleri ve ├Â─črenciler  kat─▒ld─▒. ├ľ─črenciler '├ľzg├╝rl├╝─č├╝n Sesi Bilal' adl─▒ filmi izleyerek keyifli saatler ge├žirdi. Koruma at─▒ndaki ├žocuklara y├Ânelik bu t├╝r etkinlikleri yapmaktan gurur duyduklar─▒n─▒ belirten ve aktivitelerin devam edece─čini ifade eden Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, "Ramazan'─▒n iklimine uygun bir film olan '├ľzg├╝rl├╝─č├╝n Sesi Bilal' adl─▒ filmi ├Â─črencilerimizle bulu┼čturduk. Devletimiz ├žocuklar─▒m─▒z i├žin her ┼čeyi yap─▒yor. Bizler de yerel y├Âneticiler olarak bu geli┼čime katk─▒da bulunmak istedik" ┼čeklinde konu┼čtu. Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl─▒─č─▒nda kalan ├žocuklar─▒n sosyal etkinliklere kat─▒l─▒mlar─▒n─▒ sa─člamak amac─▒yla d├╝zenlenen programlar─▒n devam edece─činin m├╝jdesini verdi.