BA┼×KAN HAN├çERL─░ ├ľ─×RENC─░LER─░N KARNE SEV─░NC─░NE ORTAK OLDU

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, ┼×ehit Erol Ol├žok ─░lkokulu ve Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokulu'nun karne t├Ârenine kat─▒larak ├Â─črencilere karne da─č─▒tt─▒

2016-2017 e─čitim-├Â─čretim y─▒l─▒n─▒n sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecan─▒ ya┼čand─▒. Karne da─č─▒t─▒m t├Ârenine Karatay Kaymakam─▒ Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli ve Karatay ─░l├že Milli E─čitim M├╝d├╝r├╝ ├ľmer B├╝y├╝kmanav kat─▒ld─▒. ├ľ─črencilerin karne heyecanlar─▒na ortak olan Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, ┼×ehit Erol Ol├žok ─░lkokulu ve Karatay Belediyesi Fetihkent Anaokullar─▒nda d├╝zenlenen karne t├Ârenine kat─▒larak ├Â─črencilere karnelerini takdim etti. Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, ├Â─črencilerin daha iyi ┼čartlarda e─čitim almalar─▒n─▒ sa─člamak ad─▒na ciddi ├žal─▒┼čmalara imza att─▒klar─▒n─▒ belirterek, "Gen├žlerimiz ve ├žocuklar─▒m─▒z ├╝lkemizin gelece─či. Gelece─čimizi daha parlak hale getirebilmek i├žin gen├žlerimizin g├╝zel e─čitim almalar─▒ gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen deste─či sa─čl─▒yoruz. Bug├╝n ├Â─črencilerimiz karne heyecan─▒ ya┼č─▒yor. T├╝m ├Â─črencilerimizi tebrik ediyorum. ┼×imdi tatilde hem ders ├žal─▒┼č─▒p hem de dinlenerek ├Ân├╝m├╝zdeki e─čitim-├Â─čretim y─▒l─▒na ba┼čar─▒l─▒ bir ┼čekilde haz─▒rlanacaklar. ├ľ─črencilerimize en b├╝y├╝k deste─či veren ├Â─čretmenlerimize de ├žok te┼čekk├╝r ediyorum" dedi. Karnelerini Ba┼čkan Mehmet Han├žerli'nin elinden alan ├Â─črenciler ise  b├╝y├╝k heyecan ya┼čad─▒.