HZ. MEVLANA'NIN BEREKET─░N─░ YA┼×IYORUZ

"HZ. MEVLANA'NIN BEREKET─░N─░ YA┼×IYORUZ"

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, belediye ├žal─▒┼čan─▒ yakla┼č─▒k 850 i┼č├žiyi iftar yeme─činde konuk etti

Karatay Belediyesi taraf─▒ndan i┼č├žilere iftar yeme─či verildi. Belediye Sosyal TesisleriÔÇÖnde ger├žekle┼čen  iftar yeme─čine Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, Hizmet-─░┼č Sendika Ba┼čkan─▒ Vacit S─▒r, Belediye Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒ ve ├žok say─▒da i┼č├ži kat─▒ld─▒. Ak┼čam ezan─▒n─▒n ard─▒ndan yakla┼č─▒k 850 personel birlikte iftar a├žt─▒. ─░ftar yeme─činin ard─▒ndan bir konu┼čma yapan Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, mesai arkada┼člar─▒na yeme─če kat─▒l─▒mlar─▒ i├žin te┼čekk├╝r etti. Ba┼čkan Han├žerli, y─▒llard─▒r Karatay'a hizmet ettiklerini ve bu s├╝re├žte kendilerine yol arkada┼čl─▒─č─▒ yapan ├žal─▒┼čanlar─▒ndan kendisinin raz─▒ oldu─čunu s├Âyledi.

Karatay T├╝rkiye'nin parlayan y─▒ld─▒z─▒

Karatay'da bir devrin sona erdi─čini s├Âyleyen Ba┼čkan Han├žerli, ├Ânceden cezaevleriyle an─▒lan Karatay'─▒n art─▒k ┼×ehir Park─▒, ┼×ehir Hastanesi, tramvay gibi b├╝y├╝k projelerle vitrine ├ž─▒kt─▒─č─▒n─▒ s├Âyleyerek Karatay'a yap─▒lan bu dev yat─▒r─▒mlarla il├ženin T├╝rkiye'nin parlayan y─▒ld─▒z─▒ konumuna geldi─čini ifade etti. Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, B├╝y├╝k┼čehir yasas─▒yla birlikte ├žok geni┼č bir co─črafyaya el birli─čiyle hizmet ettiklerini dile getirerek mesailerinin bitmeyece─čini s├Âyledi. Ba┼čkan Han├žerli, "Hz. Mevlana'n─▒n bereketini iliklerimize kadar hissediyoruz. Karatay'─▒n de─čerlerini ve avantajlar─▒n─▒ ├Ân planda tutarak kalk─▒nma hamlesi geli┼čtirdik. Belediyemizin tek kuru┼č borcu yok. Esnaf─▒m─▒za borcumuz yok. Bunlar kolay i┼čler de─čil" dedi. Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, fiziki anlamda il├žemizin t├╝m y├╝k├╝n├╝ ├žeken i┼č├ži karde┼člerime te┼čekk├╝r├╝ bor├ž bilirim diyerek s├Âzlerini noktalad─▒. Hizmet-─░┼č Sendika Ba┼čkan─▒ Vacit S─▒r ise; "Bar─▒┼č ve karde┼čli─čin maneviyat─▒n─▒ ya┼čad─▒─č─▒m─▒z Ramazan ay─▒nda sizlerle birlikte olmaktan duydu─čum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu gecenin d├╝zenlenmesinde eme─či ge├žen ve bizleri burada konuk eden Belediye Ba┼čkan─▒m─▒za te┼čekk├╝rlerimi sunuyorum. Huzur i├žerisinde bir Ramazan ay─▒ ge├žirmenizi diliyorum" diye konu┼čtu.