L├ľSEV'DEN BA┼×KAN HAN├çERL─░'YE Z─░YARET

L├Âsemili ├çocuklar Vakf─▒ (L├ľSEV) Konya ─░l Temsilcili─či Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli'yi makam─▒nda ziyaret etti

L├ľSEV Konya ─░l Temsilcisi Dilek Y─▒lmaz ger├žekle┼čtirilen ziyarette temsilcili─čin y├╝r├╝tt├╝─č├╝ faaliyetler hakk─▒nda bilgi verdi. Y─▒lmaz; L├ľSEV'in 1998 y─▒l─▒nda 30 ├žocukla ba┼člad─▒─č─▒ hizmetlerini bug├╝n ├╝lke genelinde y├╝zlerce ├žal─▒┼čan─▒, binlerce l├Âsemili ├žocuk ve aileleri ile binlerce g├Ân├╝ll├╝ ├╝yesiyle s├╝rd├╝rd├╝─č├╝n├╝ ifade etti. Vakf─▒n  T├╝rkiye'de ve Konya'da l├Âsemi ve kanser konusunda bilin├žlendirme faaliyetlerini de y├╝r├╝tmeye devam etti─čini s├Âyleyen Dilek Y─▒lmaz, ama├žlar─▒n─▒n hastalara moral verebilmek oldu─čunu belirtti. Vatanda┼člar─▒n Ramazan ay─▒nda verilen desteklerle L├ľSEM─░'li ├žocuklara yard─▒m edebileceklerini dile getiren Y─▒lmaz; "Yard─▒mlar─▒n yerini bulmas─▒ ve ba─č─▒┼člar─▒ do─čru ellere incitmeden ula┼čt─▒rmak i├žin ├žabal─▒yoruz. Vatanda┼člar─▒m─▒z koyacaklar─▒ k├╝├ž├╝k tu─člalarla l├Âsemili  ├žocuklar─▒m─▒z ve kanser hastalar─▒m─▒z─▒n tedavilerine katk─▒da bulunabilirler" dedi. Ziyaretten duydu─ču memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli ise T├╝rkiye genelinde en s─▒k g├Âr├╝len kanser t├╝rlerinden olan l├Âseminin zorlu tedavi s├╝recinde ├žocuklara ve ailelere destek olan L├ľSEV'in bu anlamda ├žok ├Ânemli bir i┼člevi yerine getirdi─čini s├Âyledi. Ba┼čkan Han├žerli l├Âsemili hastalar i├žin belediye olarak ellerinden gelen her t├╝rl├╝ deste─či vermeye haz─▒r olduklar─▒n─▒ ifade ederek, l├Âsemiyle m├╝cadele eden ├žocuklar─▒n her zaman yanlar─▒nda olduklar─▒n─▒ kaydetti.