KARATAY'DA RAMAZANIN BEREKET─░ PAYLA┼×ARAK ├çO─×ALIYOR

'BATININ K─░RL─░ OYUNUNU T├ťRK─░YE BOZACAK'

Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli ┼×efkat Evlerinde kalan ailelerle iftar program─▒nda bir araya geldi

Y─▒llad─▒r ihtiya├ž sahiplerinin yard─▒m─▒na ko┼čan Karatay Belediyesi, Ramazan ay─▒nda vatanda┼č─▒n sofralar─▒na konuk oluyor. Karatay ┼×efkat Evlerinde ikamet eden ailelere y├Ânelik d├╝zenlenen iftar program─▒naKaratay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, AK Parti Karatay ─░l├že Ba┼čkan─▒ Mehmet Gen├ž, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Y├Ânetim Kurulu ve ├ťyeleri, Karatay Belediyesi Meclis ├ťyeleri, AK Parti Karatay Te┼čkilat ├ťyeleri ve ┼×efkat Evleri sakinleri kat─▒ld─▒. ─░l├že s─▒n─▒rlar─▒ i├žerisindeki yard─▒ma muhta├ž ailelerin her zaman yanlar─▒nda olma gayreti i├žerisinde olduklar─▒n─▒ dile getiren ve ailelerle birebir g├Âr├╝┼čen Karatay Belediye Ba┼čkan─▒ Mehmet Han├žerli, "Karatay Belediyesi olarak ihtiya├ž sahibi ailelerimizi bulunduklar─▒ konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalar─▒n─▒ sa─člamak i├žin imk├ónlar─▒m─▒z d├óhilinde sosyal belediyecilik anlay─▒┼č─▒m─▒zla hareket etmekteyiz. Bereket ay─▒nda onlar─▒n sofralar─▒na bir katk─▒m─▒z olmas─▒ ve y├╝zlerinin g├╝lmesi i├žin ├žaba sarf ediyoruz" dedi.

"Bat─▒n─▒n kirli oyununu T├╝rkiye bozacak"

Ramazan ay─▒n─▒n payla┼čma ay─▒ oldu─čuna dikkat ├žeken Ba┼čkan Han├žerli, "Her ak┼čam ihtiya├ž sahibi bir ailemizin kap─▒s─▒n─▒ ├žal─▒p misafir oluyoruz. Amac─▒m─▒z ihtiya├ž sahibi ailelerimize yard─▒mc─▒ olabilmek" diye konu┼čtu. Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, 'Karatay Belediyesi olarak her zaman vatanda┼č─▒m─▒z─▒n yan─▒nday─▒z, olmaya da devam edece─čiz. Yeter ki vatanda┼člar─▒m─▒z─▒n bu bereket ay─▒nda hay─▒r dualar─▒n─▒ alabilelim' ifadelerini kullanarak ┼×efkat Evlerindeki 96 dairede yenileme ├žal─▒┼čmalar─▒ yapacaklar─▒n─▒n m├╝jdesini verdi. ─░slam co─črafyas─▒nda ya┼čanan geli┼čmelere de de─činen Ba┼čkan Mehmet Han├žerli, Bat─▒n─▒n Ha├žl─▒ Seferi oyunlar─▒yla M├╝sl├╝man ├╝lkeleri sindirmeye ├žal─▒┼čt─▒─č─▒n─▒ s├Âyleyerek; "Bat─▒ ├žirkin y├╝z├╝n├╝ Ramazan ay─▒nda da g├Âstermeye devam ediyor. M├╝sl├╝man topraklar─▒na ac─▒, zul├╝m ekmeye ├žal─▒┼č─▒yorlar. Kriz ├╝zerine kriz ├╝retmeye ├žal─▒┼čanlar─▒n oyununu ─░slam co─črafyas─▒n─▒n kilit ta┼č─▒ olan T├╝rkiye bozacak" dedi. Ba┼čkan Han├žerli'den sonra s├Âz alan AK Parti Karatay ─░l├že Ba┼čkan─▒ Mehmet Gen├ž ise T├╝m ─░slam aleminin ve Konyal─▒lar─▒n Ramazan─▒n─▒ kutlad─▒.