AŞEVİ; yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı
AŞEVİ; yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Karatay Belediyesi bünyesinde kurulan Aşevi kimsesizlerin kimsesi olma vazifesine devam ediyor. Günde 300 aileye iki öğün yemek veren ve Aşevine gelme imkanı olmayan, yatalak hasta olan 40 kişinin evine 2 öğün sıcak yemek servisi yapan Karatay Belediyesi Aşevi bundan sonra 15 günde bir, içinde çeşitli kahvaltılık malzemelerin bulunduğu paket dağıtımına başladı. Kahvaltı Paketlerinin dağıtımına iştirak eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet HANÇERLİ, vatandaşların dertlerini dinledi. Sorunların çözümlenmesi noktasında belediye olarak imkanlarını seferber edeceklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet HANÇERLİ şunları söyledi; "Belediye olarak en fazla önem vereceğimiz konulardan birisi de Karatay İlçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmektir. Sedirler Aşevi''ne ek olarak Kavakaltı Aşevini de açarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam edeceğiz. Başkan HANÇERLİ, "Belediye olarak ilçemizin asfalt, alt yapı, temizlik, imar gibi asli hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmet çalışmalarına da büyük önem vereceğiz. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir, anlayışı ile yürüteceğimiz çalışmalar gün geçtikçe artarak devam edecektir."