Sergi
BAŞKAN HASAN KILCA EMEKLİ OLAN PERSONELLE BULUŞTU

KARATAY BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA

BAŞKAN HASAN KILCA EMEKLİ OLAN PERSONELLE BULUŞTU

KILCA: TÜM TÜRKİYE KONYA’YI VE KONYA BELEDİYELERİNİ KONUŞUYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kamuoyunda EYT olarak bilinen yasal düzenlemeden yararlanarak emekli olan personeliyle bir araya geldi. Bugüne kadarki hizmetleri ve özverili gayretleri dolayısıyla emekli personeline teşekkür eden Başkan Hasan Kılca; “Biz kocaman, bereketli ve güzel bir aileyiz. Uzun yıllar ilçemize ve insanımıza hizmet ettiniz. 11 ilimizi vuran depremlerin ardından da Konya olarak özellikle Hatay’a yönelik yaptığımız çalışmalara tüm Türkiye şahitlik etti. Türkiye şu anda Konyamızı ve belediyelerimiz ile çalışanlarımızı konuşuyor. Bu başarıda hepinizin payı var” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kamuoyunda EYT olarak bilinen yasal düzenlemeden yararlanan Karatay Belediyesi personeli ile buluştu.

Karatay Belediyesi’nde yapılan veda programına Karatay Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra emekli personelin çalıştığı birimlerin müdürleri de katıldı.

TÜM TÜRKİYE KONYA’YI VE KONYA BELEDİYELERİNİ KONUŞUYOR

“Biz kocaman, bereketli ve güzel bir aileyiz. Rabbim; Hz. Mevlana’nın, Şems-i Tebrizi’nin ve Şeyh Sadrettin Konevi’nin memleketine hizmet etmenin fırsatını verdi. Bugüne kadar sizlerle beraber bu hizmet kervanıyla yol yürüdük. Rabbim bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah. Sizler uzun yıllar Karatay’ımıza hizmet verdiğiniz. Ortaya çıkan eserler ve yaptığınız belediyecilik faaliyetleri uzun yıllar buralarda kalacak. Sadaka-i cariye olarak kalacak bu eserler de sizlerin sevap hanenize yazılmaya devam edecek ve sevap kapınızın kapanmamasına vesile olacak inşallah. Birlikte hareket ettikçe ortaya daha güzel sonuçlar çıkıyor. 11 ilimizi vuran depremlerin ardından Konya olarak özellikle Hatay’a yönelik yaptığımız çalışmalara tüm Türkiye şahitlik etti. Türkiye şu anda Konyamızı ve belediyelerimiz ile çalışanlarımızı konuşuyor. Bu başarıda hepinizin büyük payı var. Bu fedakâr ve gayretli çalışmalarınız dolayısıyla sizlere teşekkür ediyor, sizlerin alınlarından öpüyorum. Hepinizden Allah razı olsun, sizlere teşekkür ediyorum. Bizler yine hep birlikte Karatay’ımız ve Konyamız için emek vermeye bu güzel beldenin güzelleşmeye devam etmesi için gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KARATAY’DA ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ORTAMI VAR

Karatay Belediyesi’nden emekli olan personel de uzun yıllar Karatay’a hizmet etmenin verdiği gurura dikkatleri çekerek şunları aktardılar; “Karatay Belediyesi’nin bir neferi olarak uzun yıllar ilçemize ve insanımıza hizmet etmenin gururunu yaşadık. Burada çok güzel bir aile ortamı vardı. Bunun sonucunda da güzel işler ortaya çıktı. Bizler Belediye Başkanımızdan, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizden memnunduk. Bu güzel veda programı için herkese teşekkür ediyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler