Sergi
BAŞKAN KILCA: GÖNLÜNDE AŞK OLANIN ŞEHRİ GÜLİSTAN OLUR

İnsanı merkeze alan belediyecilik anlayışını 5 yıllık görev süreci boyunca sergileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçeye kazandırılan yatırım ve hizmetleri anlatmak ve 31 Mart için hemşehrilerinden destek istemek amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Hasan Kılca bu kapsamda, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Işgalaman ile Ulubatlı Hasan Mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte hemşehrilerini ziyaret etti.

MAHALLE VE ESNAF ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; gün içinde Işgalaman Mahallesi’ni ziyaret etti. Söz konusu ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve bölgenin durumu hakkında istişarelerde bulunan Hasan Kılca, mahallelerin ihtiyaçlarının hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundu.

Kılca, söz konusu ziyaretlerde Karatay’a kazandırdıkları yeni tesisler, parklar, çevreci planlamalar, yeni yaşam alanları, konut projeleri, turizm çalışmaları, ulaşım ve altyapı projelerini hemşehrilerine anlattı.

KARATAY’DA TERAVİH BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte, teravi namazını Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki Hacı İzzet Bezirci Camii’nde vatandaşlara birlikte kıldı. Ramazan ayı boyunca her akşam Karatay’ın farklı bir mahallesinde Teravih Buluşmaları’nda hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Hasan Kılca, namaz sonrasında sohbet ettiği vatandaşların taleplerini de tek tek dinledi.

GÖNLÜNDE AŞK OLANIN ŞEHRİ DE GÜLİSTAN OLUR

göreve geldikleri günden bu yana belediyeciliğin tüm alanlarında hizmet ürettiklerine vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Işgalaman Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal ettik, esnaflarımızla bir araya geldik. Görev süremiz olan 5 yılda yatırımlarımızı, proje ve hizmetlerimizi anlatıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Tek arzumuz, Selçuklu’nun başkenti kadim şehrimize layık hizmetlere imza atmak ve Karatay’ımızı hak ettiği yere taşımak. Sürekli hayalini kurduğumuz; yaşlısının, gencinin, kadınının, erkeğinin, çocuğunun güven duyduğu, huzur bulduğu, daha mutlu ve daha yaşanabilir bir Karatay için gayret ediyoruz. Çünkü bizim Karatayımıza aşkımız var, sevdamız var, muhabbetimiz var. Gönlünde taş olanın gönlü taş olur. Gönlünde aşk olanın şehri de gülistan olur. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu yana güzel ilçemiz Karatay’ımızı bir gülistana çevirmek için gayret gösteriyoruz. Karatay’ımızı Türkiye Yüzyılı’nda gerçek belediyecilik anlayışından koparmadan, Cumhur İttifakı çatısı altında çok daha güzel yarınlara taşımak için her alanda, her kesimden insanımıza dokunan ve şehrimize değer katacak projelerimizi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Karataylı hemşerilerimizden alacağımız güçlü destekle 1 Nisan’dan itibaren kollarımızı sıvayıp canla başla hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler