Karatay Halkekmek Ekmeği Artık Poşete Koydu
KARATAY HALKEKMEK EKMEĞİ ARTIK POŞETE KOYDU
Karatay Halk Ekmek, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek ekmeği poşete koydu. Hizmette hijyenik, sağlıklı ve kaliteli üretimi kendine düstur edinen Karatay Halk Ekmek, 2006 yılında aldığı HACCP 13001 ve ISO 9001:2000 kalite belgesiyle kalitesini belgelemiştir.
Yeni uygulamasıyla kalitesini bir kez daha ortaya koyan ve bir ilki daha gerçekleştiren Karatay Halk Ekmek, 15 Şubat 2008 tarihinden itibaren ise ekmeği poşetliyor.
Her zaman için sektöründe yeniliklere öncülük eden ve tünel sistemi ile el değmeden üretim yapan Karatay Halk Ekmek uygulayacağı yeni sistem ile de üretimden ekmeklerin satışına kadar hiçbir aşamada el değmemiş olan kaliteli, hijyenik ve sağlıklı ekmekleri vatandaşlara ulaştırıyor.
Vatandaşlara kaliteli ve AB standartlarında ekmek sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “En son uygulama ile 200 gr ekmek 30 yeni kuruştan verilmeye başlandı. Fırıncılar odasının almış olduğu karar doğrultusunda ekmeklere yeni bir gramaj ve yeni bir fiyat belirlendi. Bu manada Karatay Halk Ekmek olarak bizim niyetimiz ekmeğin kalitesinin artırılması idi. Konya’da HACCP 13001 ve ISO 9001:2000 kalite belgesine sahip tek ekmek fırını Karatay Halk Ekmek olarak yine kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek bu defa da ekmeği poşetliyoruz. Karatay Halk Ekmeğin üretmiş olduğu ekmeklerden ilk etapta 20 bini poşetlenecek ve ilk etapta ekmek satış büfelerine verilerek vatandaşın istifadesine sunulacak.” Şeklinde konuştu.
Yakın bir gelecekte kapasiteyi artırarak Karatay Halk Ekmekten çıkan ekmeklerin tamamının poşetleneceğini ve Avrupa Birliği standartlarında ekmek üretileceğinin müjdesini de veren Mehmet Hançerli son olarak poşetli ekmeğin Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.
Habere Ait Görsel İçerikler